top of page

Kedves Látogató!

 

Üdvözöljük a Belgiumban élő magyar ajkú segítőfoglalkozásúak honlapján!

 

  • Az EgyBeN csoport segítő szakmabeliek laza szerveződése, honlapunk fő célja az információ-átadás.

  • Csoportunkba tartoznak olyanok, akik (már) dolgoznak, olyanok, akik (még) nem, vannak egyéni vállalkozók, vannak valamilyen belga intézményben dolgozók, vannak önkéntesek és vannak csupán érdeklődők is, akik képzettségük és érdeklődésük alapján szeretnének egy magyar ajkú szakmai közösség részesei lenni.

  • A honlapon tematikusan rendeztük el bemutatkozásainkat, elérhetőségeinket.

  • A csoporthoz szabadon csatlakozhatnak Belgiumban élő magyar ajkú segítő foglalkozású szakemberek!

  • A csoport nem tud és nem szeretne felelősséget vállalni csatlakozó tagjai tevékenységéért, azonban a csatlakozás feltétele a képzettséget tanúsító diplomák bemutatása.

Reméljük, segítségére lehettünk!

Üdvözlettel,

 

az EgyBeN csoport

Érdeklődőknek, segítséget keresőknek 

Amennyiben magyar ajkú segítő szakembert keres, kérem tekintse át a bemutatkozó oldalakat, amelyeket tematikusan szerkesztettünk!

 

Nem minden csoporttag ad szolgáltatást (vannak közöttünk érdeklődő és még nem dolgozó kollégák is), így érdemes részletesen elolvasni a bemutatkozásokat.

 

Ennek a honlapnak elsősorban információ-átadó jelentősége van, egy szűkebb csoporton kívül mi magunk sem ismerjük egymást személyesen. A csoporton belül szakmai levelezés is folyik, így nagy eséllyel találhatunk másik szakembert, ha épp olyan problémával keres meg minket, ami nem a mi kompetencia-területünkhöz tartozik.

 

Hosszútávú célunk egy olyan szakmai hálózat létrehozása, amely kapcsolatai révén biztosíthatja a legkompetensebb segítségnyújtást.

 

Jó böngészést kívánunk! Reméljük, segítségére lehettünk!  

A csoportba tartozni kívánó szakembereknek

A csoportba bármilyen Belgiumban élő magyar ajkú segítőfoglalkozású szakember jelentkezhet.

 

Jelentkezésnél a következő opciók közül választhatnak a szakemberek: 

- "tag teljes jogosultsággal": fényképes bemutatkozás, belső, nem nyilvános szakmai levelezőlista-tagág, internetes szavazati jog

- "bemutatkozó tag": csak fényképes bemutatkozás, de nincs levelező-lista tagság és szavazati jog.

 

Emellett a honlapon meg lehet jelenni "nem csoporttagként" is (esetleg a csoport meghívására), ekkor csak a név, szakma, elérhetőség jelenik meg a honlapon, mint fontos információ, amellyel segíthetjük a segítséget keresőket.

 

Amennyiben jelentkezni szeretne, kérem vegye fel a kapcsolatot a csoport koordinátorával, Paládi Edittel a paladi.edit@gmail.com e-mail címen!

bottom of page